Dexteritas financiert de overname van Netvice door NewPort Capital

press release NL investment

De samenwerking tussen Netvice en NewPort is mogelijk gemaakt door een maatwerk financieringspakket van Dexteritas.

Netvice en NewPort Capital hebben bekend gemaakt dat dat NewPort een meerderheidsbelang heeft verworven en samen met de huidige aandeelhouders van Netvice zal investeren in de ontwikkeling van de onderneming.

De toetreding van NewPort biedt Netvice nieuwe mogelijkheden om haar bedrijfsmodel en dienstverlening verder te ontwikkelen en uit te breiden. Dit stelt Netvice in staat om nog beter in te spelen op de groeiende en veranderende vraag vanuit de markt. Belangrijke ontwikkelingen zijn het ondersteunen en ontzorgen van klanten bij de implementatie van de nieuwe pensioenwetgeving en het begeleiden van klanten bij het uitrollen van een verduurzamingspropositie.

Persbericht door NewPort Capital

Over Netvice

Netvice verzorgt grootschalige en complexe financiële communicatie en -adviestrajecten voor financiële dienstverleners. Daarbij helpt Netvice de klanten van opdrachtgevers om de juiste keuzes te maken bij financiële vraagstukken.

Opdrachtgevers worden volledig ontzorgd in klantcontact en administratieve verwerking in compliance dossiers, commerciële migraties en keuzebegeleiding. Netvice ontwerpt de klantreis, advies- en contactmodules, ontwikkelt functionele en inhoudelijke online tools en zorgt voor de juiste bemensing. Daarbij realiseert zij een gegarandeerde hoge respons en uitgebreide dossiervorming, compleet white-label op naam en in de stijl van de financiële dienstverlener.

Zie ook www.netvice.nl

Over NewPort

NewPort richt zich op investeringen in gevestigde Nederlandse ondernemingen met een operationele jaarwinst van €2 tot €10 miljoen in de volgende sectoren: ICT, food, verpakkingen, maakindustrie en financiële en zakelijke dienstverlening. NewPort werkt graag met - en ondersteunt - ondernemende managementteams bij het realiseren van autonome en acquisitieve groei.

Zie ook www.newport.capital

Over Dexteritas

Dexteritas is een private debt investeringsmaatschappij en biedt maatwerk financieringen voor middelgrote bedrijven in Nederland. Via het Dexteritas Dutch Credit Opportunities Fund II verstrekt Dexteritas leningen en investeringen in de gehele kapitaalstructuur. Dexteritas ondersteunt graag ambitieuze ondernemingen die een sterke groei nastreven, met flexibele oplossingen afgestemd op de specifieke behoeften van het bedrijf, het management en het businessplan.

Zie ook www.dexteritas.nl

Previous Post Next Post