Team

Het Dexteritas team bestaat uit ervaren professionals met ruime ervaring op het gebied van financieren en investeren; onder andere opgedaan bij banken, private debt fondsen, private equity en consultancy in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk.

Jens Jantzen
Managing Partner
Jens is een van de oprichters van Dexteritas en als CIO verantwoordelijk voor de investeringsportfolio. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in kredietverlening, leningen en special situations. Voor de oprichting van Dexteritas werkte Jens onder andere bij Bear Stearns, BNP Paribas, Credit Lyonnais en Chase Manhattan.
Folef Hooft Graafland
Managing Partner
Folef is een van de oprichters van Dexteritas. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in distributie van fixed income en structured products. Voor de oprichting van Dexteritas werkte Folef onder andere bij Lloyds Bank, Société Générale, Bear Stearns en Citibank.
Raphael Geys
Managing Partner
Raphael is een van de oprichters van Dexteritas. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in capital markets bij investment banks waaronder Société Générale, UBS en Merrill Lynch. Sinds 2008 is Raphael investeerder in o.a. private debt en private equity.
Marc de Rooij
Senior Investment Manager
Marc werkt sinds 2019 bij Dexteritas en heeft meer dan 15 jaar ervaring met financieringen en investeringen. Hij heeft ervaring in leveraged finance, private equity en special situations herstructureringen. Marc werkte onder andere bij ABN AMRO en Rabo Private Equity en studeerde aan de Technische Universiteit Eindhoven.
Tim Kouwen
Investment Manager
Tim werkt sinds 2021 bij Dexteritas. Hij had daarvoor meer dan 8 jaar ervaring als financieel adviseur bij overname trajecten (due diligence & corporate finance), herstructureringen, verbeteringen van de bestaande business en audit werkzaamheden. Tim werkte onder andere bij Alvarez & Marsal en Deloitte en studeerde aan de Rijksuniversiteit Groningen.
Chiel Broekhuizen
Senior Investment Manager
Chiel werkt sinds 2022 bij Dexteritas en heeft meer dan 15 jaar ervaring in kredietverlening bij ABN AMRO. Daar heeft hij zowel in commerciële als risicobeheer posities gewerkt, met diverse klantgroepen zoals MKB, grootzakelijk, herstructureringen en handelsfinanciering. Chiel studeerde aan de Rijksuniversiteit Groningen.
Rolf Nuijens
Lid Investment Committee
Rolf is onafhankelijk lid van het investment committee van Dexteritas. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in private debt en private equity, onder andere als hoofd Noord Europa bij Intermediate Capital Group (ICG).

Vacatures

Dexteritas is continu op zoek naar getalenteerde professionals. Open sollicitaties voorzien van motivatie en CV zijn welkom.

Vacature: Associate Private Debt